Dansdag Polonaise

Op zondag 25 november organiseert Les Gais Galants een dansdag. Tijden deze dag zullen wij de uitdagende Polonaise aanleren, geschreven door Gretel van Bruggen op muziek van Tsjaikovski. Deze gevarieerde dans staat garant voor veel spektakel. Tijdens de verschillende figuren klakken de heren met hun hakken, terwijl de dames sierlijk in het rond trippelen. Op deze dag dansen we 5 uur en is 1 uur gereserveerd voor pauzes. Lunch wordt door ons verzorgd (bij de prijs inbegrepen).

Praktische informatie:

Datum: zondag 25 november

Tijd: 10.00-16.00

Locatie: Anemoonstraat 197, Assen (5 minuten lopen vanaf het station)

Prijs: €15,- (gratis voor leden)

Op zaterdag 24 november organiseert Plaisir Courtois een workshopdag in Groningen. Mensen die van ver komen en graag beide dagen willen dansen, kunnen logeren op onze dansdaglocatie (bij Odilia en Hendrik-Jan).

Wil je mee komen dansen? Geef je dan uiterlijk 21 november op via info@lesgaisgalants.nl. Als je dieetwensen hebt (voor de lunch) of een logeerplek nodig hebt, wil je dat dan bij je opgave doorgeven? Als je nog vragen over de dansdag hebt, kun je ons via hetzelfde e-mailadres bereiken.

We hebben al voldoende aanmeldingen ontvangen om de dansdag door te laten gaan. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met alle praktische informatie op een rijtje.

Geef een reactie