Cursus figurenwalsen

Tijdens deze cursus gaan we werken aan figurenwalsen. Deze dansen die vrijwel helemaal in walspas worden gedanst, bestaan uit een hoop verschillende figuurtjes die je als paar maakt. We leren de Oostenrijkse Ländler (een variant hiervan zit ook in de film “the Sound of Music”) die al in het repetoire zit en een nieuwe dans die dichter bij huis gevonden is. Je hoeft geen eigen partner mee te nemen, want bij hofdansen danst iedereen met iedereen. Ook ervaring met walsen is niet nodig.

De cursus duurt 4 weken, kost €15,- (gratis voor leden) en wordt gegeven op de volgende maandagen van 19.30-21.00 in het centrum van Groningen:

21 en 28 januari en 4 en 11 februari

Wil je mee komen dansen? Geef je dan uiterlijk 13 januari op via info@lesgaisgalants.nl. Als je van tevoren al weet dat je er een avond niet bij kan zijn, wil je dat dan ook alvast aangeven? Als je nog vragen over de cursus hebt, kun je ons via hetzelfde adres bereiken.

De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Op 14 januari zullen wij alle mensen die zich op hebben gegeven per mail laten weten of de cursus door gaat. Als dit het geval is ontvang je van ons op dat moment ook alle praktische informatie over de lesdata, locatie en betaling van het cursusgeld.

Geef een reactie