Cursus Menuetten

Binnenkort gaat de cursus menuetten van start! Hieronder vind je alle benodigde informatie:

Tijdens deze cursus gaan we werken aan verschillende menuetten, waaronder de menuet fantaisie.  Deze menuet wordt gedanst door 2 heren en 4 dames en zit vol met mogelijkheden om flink toneel te spelen, zodra je de passen beheerst. Je hoeft geen eigen partner mee te nemen, want bij hofdansen danst iedereen met iedereen. Ook danservaring is niet nodig.

De cursus duurt 6 weken, kost €25,- (gratis voor leden) en wordt gegeven op de volgende maandagen van 19.30-21.00 in het centrum van Groningen:

29 april, 6, 13, 20 en 27 mei en 3 juni.

Wil je mee komen dansen? Geef je dan uiterlijk 21 april op via info@lesgaisgalants.nl. Als je van tevoren al weet dat je er een avond niet bij kan zijn, wil je dat dan ook alvast aangeven? Als je nog vragen over de cursus hebt, kun je ons via hetzelfde adres bereiken.

De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Op 22 april zullen wij alle mensen die zich op hebben gegeven per mail laten weten of de cursus door gaat. Als dit het geval is ontvang je van ons op dat moment ook alle praktische informatie over de lesdata, locatie en betaling van het cursusgeld.

Geef een reactie